aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Μάντσεστερ Σίτι εξετάζει καταγγελία κατά του Τεμπάς

Η Μάντσεστερ Σίτι εξετάζει καταγγελία κατά του Τεμπάς

Οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι εξετάζουν τη δυνατότητα καταγγελίας του προέδρου της La Liga Χαβιέρ Τέμπας, που ζήτησε την διεξαγωγή έρευνας για την αγγλική ομάδα, όπως συνέβη και με την Παρί Σ.Ζ.

«Η χρηματοδότηση της Παρί Σ.Ζ και της Μάντσεστερ Σίτι χάρη στην κρατική ενίσχυση στρεβλώνει τους ευρωπαϊκούς αγώνες και δημιουργεί μια πληθωριστική ανακύκλωση που βλάπτει ανεπανόρθωτα την ποδοσφαιρική βιομηχανία», είπε ο Τεμπάς, σημειώνοντας επίσης, ότι η Σίτι είχε σκοπό να αποκρύψει την πρόσφατη αγορά του 44,3% της Χιρόνα.

«Οι δηλώσεις του κ. Τεμπάς είναι εντελώς ψευδείς. Και, εν μέρει, αποτελούν καθαρή μυθοπλασία. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η Μάντσεστερ Σίτι και η City Footbal Group, έχει ζητήσει νομικές συμβουλές και να ενεργήσει αναλόγως», ανέφερε η δήλωση του αγγλικού συλλόγου.

Η Μάνστεστερ Σίτι ήταν η ομάδα της Premier League που ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα στην αγορά του καλοκαιριού. Έχει επενδύσει 220.500.000 λίρες  ή 240 εκατομμύρια ευρώ σε έξι μεταγραφές: Μεντί και Σίλβα (Μονακό), Γουόκερ (Τότεναμ), Εντερσον (Μπενφίκα), Ντανίλο (Ρεάλ Μαδρίτης) και Ντάγκλας (Βάσκο Ντα Γκάμα ?παραχωρήθηκε στην Χιρόνα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ