aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Μάιντς και το πιστεύει και μπορεί!

Η Μάιντς και το πιστεύει και μπορεί!

Πήρε κι άλλο οξυγόνο η Μάιντς. Η ομάδα του Μπο Σβένσον πέρασε με 2-1 από την έδρα της Χόφενχαϊμ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Bundesliga, φτάνοντας σε δεύτερη σερί νίκη μετά 1-0 επί της Φράιμπουργκ. Με αποτέλεσμα να βλέπει με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Όλο το ζουμί ήταν το πρώτο μέρος, στο οποίο μπήκαν και τα τρία γκολ της αναμέτρησης. Ο Γκλάτσελ άνοιξε το σκορ με το «καλημέρα», στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα. Ο Μπεμπού ισοφάρισε στο 39ο λεπτό, αλλά η χαρά των γηπεδούχων, όπως και η ισορροπία κράτησαν ελάχιστα και πάλι. Ο Κοχρ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 41’ και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε.

Πλέον, η Μάιντς, η οποία ήταν σε δεινή θέση μέχρι πρόσφατα, είναι πλέον πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας 24 βαθμούς και είναι στο +2 από την 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Στους 30 παρέμεινε η Χόφενχαϊμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ