aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Η Μαγιόρκα αξιολογεί τον Σιβού...»

«Η Μαγιόρκα αξιολογεί τον Σιβού…»

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «futbol des de Mallorca», που ασχολείται καθαρά και μόνο με το ρεπορτάζ της Μαγιόρκα, αναφέρει ότι ο ισπανικός σύλλογος θέλει να ενισχυθεί μεσοαμυντικά και ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν είναι ο άσος της Ανόρθωση, Αμπντουλαΐ Σιβού.

«Σε αναζήτηση αμυντικού χαφ βρίσκεται η Μαγιόρκα, που έχει πλέον “σταματήσει” στην κυπριακή Ανόρθωση Αμμοχώστου στην οποία αγωνίζεται ο Αμπντουλαΐ Σιβού, ένας 23χρονος Νιγηριανός μέσος που μετρά 14 συμμετοχές. Ο Σιβού έπαιξε 90 λεπτά στο τελευταίο παιχνίδι με την ομάδα του, αλλά θέλουν να τον δώσουν τον χειμώνα. Είναι μια επιλογή που βρίσκεται στο τραπέζι της διαχείρισης του αθλητισμού, όπως αυτή του Κριστιάν Ριβέρο, του μέσου της Εϊμπάρ», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Υπενθυμίζουμε πως πληροφορίες από το εξωτερικό, αναφέρουν πως η Μαγιόρκα εξετάζει και τον Αντριάν Κολούνγκα, κάτι που ο ίδιος διέψευσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ