aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ μαγική στιγμή του Ντούρις (video)

Η μαγική στιγμή του Ντούρις (video)

Η «μαγική στιγμή» αυτής της εβδομάδας για την Ανόρθωση ανήκει δικαιωματικά στον Μίχαλ Ντούρις, ο οποίος πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ τόσο σε έμπνευση όσο και σε εκτέλεση, «κρεμάζοντας» τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού με ψηλοκρεμαστή λόμπα. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ανόρθωσης ο Μίκαλ Γκιουρίς αναφέρθηκε στα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό, το κλίμα που συνάντησε στην Ανόρθωση και την Κύπρο γενικότερα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του: «Πήρα την πάσα από τον Καρλίτος, είδα τον τερματοφύλακα να είναι λίγο έξω από την εστία του και είπα “γιατί όχι”, έκανα τη λόμπα και αυτή κατέληξε τα δίχτυα», ανέφερε για το εξαιρετικό του δεύτερο γκολ και πρόσθεσε: «Το πιο σημαντικό για μένα είναι να είμαι υγιής, έτσι ώστε να μπορέσω να πετύχω όσα παραπάνω γκολ γίνεται με τη φανέλα της Ανόρθωσης, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι πολύ χαρούμενος για το κλίμα που έχω συναντήσει στην Κύπρο, η ζωή είναι πάρα πολύ ωραία, τόσο για μένα όσο και για την οικογένειά μου και αυτό είναι κάτι παρά πολύ σημαντικό για μένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ