aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Λοκομοτίβ… πάγωσε τη Γαλατά! (video)

Η Λοκομοτίβ… πάγωσε τη Γαλατά! (video)

Το «θύμα» εναντίον του οποίου θα πανηγύριζε την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League βρήκε στη Γαλατασαράι η Λοκομοτίβ.

Η ομάδα του Γιούρι Σέμιν καθάρισε 2-0 τους Τούρκους και όχι μόνο τους πέταξε εκτός των «16» της διοργάνωσης, αλλά απειλεί να τους κλέψει και την τρίτη θέση.

Παρόλο που οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία και έδειχναν πιο κοντά στο γκολ, οι Ρώσοι ήταν εκείνοι που το πέτυχαν στο 43’.

Τότε που η τύχη ευνόησε τον Κριχόβιακ και το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή κόντραρε όσο χρειαζόταν για ν’ αλλάξει πορεία και να καταλήξει στα δίχτυα.

Τα χειρότερα ωστόσο δεν είχαν έρθει ακόμα για τους παίκτες του Φατίχ Τερίμ, καθώς λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ιγκνατίεφ κέρδισε την κόντρα και φτάνοντας απέναντι από τον Μουσλέρα, τον πλάσαρε υποδειγματικά με το εξωτερικό φάλτσο.

Έτσι, η Λοκομοτίβ έφτιαξε ένα ισχυρό προβάδισμα που προστάτευσε αποτελεσματικά μέχρι το τέλος. Αφού έδωσε λοιπόν από τώρα το εισιτήριο για τους «16» στις Πόρτο και Σάλκε, θα ψάξει ένα μικρό θαύμα την τελευταία αγωνιστική (με διπλό στην έδρα των Γερμανών και αποτυχία της Γαλατά να νικήσει εντός έδρας την Πόρτο) για να κλέψει την τρίτη θέση.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

Πόρτο 10 (9-3)
Σάλκε 8 (4-1)
Γαλατασαράι 4 (3-5)
Λοκομοτίβ Μόσχας 3 (4-11)

Η τελευταία αγωνιστική

Σάλκε-Λοκομοτίβ Μόσχας
Γαλατασαράι-Πόρτο

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ