aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Λίβερπουλ τίμησε τον «βασιλιά» της! (pics)

Η Λίβερπουλ τίμησε τον «βασιλιά» της! (pics)

Σε μια ιστορική στιγμή, σε ένα ιστορικό γήπεδο, η Λίβερπουλ τίμησε τη ζωντανή ιστορία της… Το απόγευμα της Παρασκευής (13/10), λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη μετονομασία της κύριας εξέδρας του «Άνφιλντ», με το όνομα της θρυλικής φιγούρας του συλλόγου, εκείνο του τεράστιου Κένι Νταλγκλίς. Το εκπληκτικό, δε, ήταν πως, μεταξύ άλλων, στην έδρα των «κόκκινων» παρευρέθηκαν και δύο από τις μεγαλύτερες μορφές της μισητής αντιπάλου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι), οι Σερ Μπόμπι Τσάρλτον και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

«Το να βλέπει κάποιος το όνομά του στην εξέδρα είναι κάτι σπουδαίο, που σε κάνει τρομερά υπερήφανο. Υπάρχουν πολλά άτομα, που θα μπορούσαν να βρίσκονται στη θέση μου και είναι, πραγματικά, πολύ σπουδαίο για εμένα και την οικογένειά μου.  Αν και νιώθω μεγάλη περηφάνια, όπως έχω πει, αισθάνομαι και λίγη αμηχανία όταν κοιτάω την εξέδρα», είπα, αρχικά, εμφανώς συγκινημένος, ο Κένι Νταλγκλίς.

Και πρόσθεσε: «Ήρθα εδώ στα 15 μου και έμεινα για λίγο. Ο Σανκς είχε ζητήσει να με αποκτήσουν, αλλά για μένα ήταν λίγο νωρίς για να φύγω από την πατρίδα και το σπίτι μου. Έτσι νόμιζα, οπότε ήμουν πολύ τυχερός όταν μου ζητήθηκε ξανά να παίξω για τον σύλλογο στα 26 μου. Για μένα ήταν το τέλειο μέρος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ