aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Λίβερπουλ στο Χονγκ Κονγκ για φιλικά χωρίς Μανέ

Η Λίβερπουλ στο Χονγκ Κονγκ για φιλικά χωρίς Μανέ

Η Λίβερπουλ αναχωρεί σήμερα για φιλικά παιχνίδια στο Χονγκ Κονγκ χωρίς τον Σαντιό Μανέ. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός θα παραμείνει στο Μέρσεϊσαϊντ για να ακολουθήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που του συνέστησαν οι γιατροί, ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο (από τον περασμένο Απρίλιο).

Ο διεθνής άσος άρχισε τρέξιμο με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο να μην υπάρξει βιασύνη για επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Στο Χονγκ Κονγκ το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ θα δώσει δύο φιλικά, το πρώτο στις 19 Ιουλίου απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Ο Σαντιό Μανέ αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της σεζόν για τη Λίβερπουλ και πολυτιμότερος σε ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν μονάχα οι συμπαίκτες του στην ομάδα. Ο Σενεγαλέζος διεθνής φορ, μολονότι αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και έχασε κι ένα μέρος του αγγλικού πρωταθλήματος λόγω του Κόπα Αφρικα, εντυπωσίασε στην πρώτη του σεζόν στο «Άνφιλντ» έχοντας στο ενεργητικό του 15 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ