aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Λίβερπουλ στο +9 από τη δεύτερη Τότεναμ! (βαθμολογία)

Η Λίβερπουλ στο +9 από τη δεύτερη Τότεναμ! (βαθμολογία)

Aν και ο δεύτερος γύρος της Premier League μόλις ξεκίνησε, κάθε αγωνιστική που περνά, η Λίβερπουλ δείχνει να έρχεται κι ένα βηματάκι πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 29 ολόκληρα χρόνια.

Αυτήν τη φορά έκανε μια εμφατική εμφάνιση, μετατρέποντας σε… υγιεινό περίπατο το ντέρμπι με την Άρσεναλ, την οποία συνέτριψε με 5-1. Παράλληλα, η Τότεναμ γνώρισε εντός έδρας ήττα σοκ με 3-1 από τη Γουλβς κι έτσι οι «κόκκινοι» πήραν απόσταση 9 βαθμών από τα «σπιρούνια».

Μένει να φανεί ποια θα είναι η διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αύριο αγωνίζεται στην έδρα της Σαουθάμπτον. Αυτήν τη στιγμή πάντως, το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκεται στο -10 από εκείνο του Γιούργκεν Κλοπ. Έτσι, είναι σαφές ότι η νίκη αύριο θεωρείται εκ των ουκ άνευ για τους «πολίτες».

Εξάλλου, την ερχόμενη Πέμπτη Σίτι και Λίβερπουλ αναμετρώνται στο Μάντσεστερ σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να αποδειχθεί καθοριστικό στη μάχη του τίτλου.

Τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Premier League:

Λίβερπουλ – Άρσεναλ 5-1

Τότεναμ – Γουλβς 1-3

Γουότφορντ – Νιουκάστλ 1-1

Μπράιτον – Έβερτον 1-0

Φούλαμ – Χάντερσφιλντ 1-0

Λέστερ – Κάρντιφ 0-1

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι: Αύριο 4.15μ.μ.

Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι: Αύριο 2.00 μ.μ.

Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ: Αύριο 4.15μ.μ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ: Αύριο 6.30μ.μ.

Η βαθμολογία της Premier League:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ