aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Λίβερπουλ έχει έτοιμη μυθική πρόταση για τον Ασένσιο

Η Λίβερπουλ έχει έτοιμη μυθική πρόταση για τον Ασένσιο

Ο Μάρκο Ασένσιο αναμένεται να γίνει ένα από τα πιο καυτά ονόματα του καλοκαιριού. Ο 23χρονος Ισπανός βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, ωστόσο εκείνη που φέρεται να είναι έτοιμη να δώσει τα περισσότερα είναι η Λίβερπουλ.

Οι άνθρωποι των κόκκινων αναζητούν μία μεγάλη μεταγραφή και ο Ασένσιο έχει όλο το πακέτο.

Πρόκειται για έναν παίκτη τον οποίο λατρεύει ο Γιούργκεν Κλοπ και παρακολουθεί την εξέλιξη του εδώ και χρόνια. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρει η “Marca” ήθελε και στο παρελθόν να τον αποκτήσει, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη.

Τώρα η Λίβερπουλ φέρεται να είναι έτοιμη να προσφέρει στη Ρεάλ Μαδρίτης 180 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Ο Ασένσιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τη “Βασίλισσα” και σε αυτό σύμφωνα με τα δημοσιεύματα υπάρχει ρήτρα 500 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός φέρεται να γνωρίζει για την ύπαρξη ενδιαφέροντος από την πλευρά της Λίβερπουλ ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Εθνικής ομάδας. “Για τη Λίβερπουλ; Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για αυτά” ήταν το σχόλιο που έκανε όταν ρωτήθηκε για αυτό το σενάριο.

Μένει να δούμε αν η Λίβερπουλ θα καταθέσει επίσημα πρόταση για την απόκτηση του και ποια θα είναι η αντίδραση της Ρεάλ Μαδρίτης σε αυτή. Ο παίκτης στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι θέλει να καθιερωθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης και επί Ζιντάν ήταν ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές (πέρσι αγωνίστηκε σε 53 ματς έχοντας 11 γκολ και 6 ασίστ), όμως αυτό δεν μεταφραζόταν και στον ανάλογο χρόνο (είχε κατά μέσο όρο 54 λεπτά).

Οπότε το πιθανότερο είναι να συζητήσει πρώτα με τον Λοπετέγκι και μετά να αποφασίσει για το μέλλον του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ