aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Λίβερπουλ δίνει 72.000.000 για τον Λεμάρ

Η Λίβερπουλ δίνει 72.000.000 για τον Λεμάρ

Ετοιμος να μετακομίσει στην Αγγλία και το Λίβερπουλ, είναι ο Τομά Λεμάρ. Οπως αναφέρει η «Equipe» η διοίκηση των «κόκκινων» κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 72 εκατομμυρίων ευρώ, στα οποία θα προστεθούν ακόμη οκτώ με την μορφή μπόνους, για την απόκτηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού.

Μάλιστα, οι Αγγλοι ζήτησαν άμεση απάντηση, καθώς ο νεαρός Γάλλος θα ενσωματωθεί σήμερα στην αποστολή των «τρικολόρ» που θα συγκλεντρωθεί στο προπονητικό κέντρο του Κλερφοντέν, ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Εντός των επόμενων ωρών, αναμένεται σύσκεψη στους Μονεγάσκους υπό τον Βαντίμ Βασίλιεφ, προκειμένου να υπάρξει απάντηση στην Λίβερπουλ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι προ ημερών, ο Αρσέν Βενγκέρ που ήθελε «διακαώς» τον Λεμάρ στην Αρσεναλ, προσφέροντας μέχρι και 50 εκατομμύρια ευρώ, δήλωσε πως ο παίκτης δεν θα πάει στην Αγγλία, επειδή η Μονακό δεν συζητά την παραχώρηση του, δεδομένου ότι έχει αποδυναμωθεί σημαντικά σε σχέση με πέρυσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ