aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Λίβερπουλ διέλυσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα

Η Λίβερπουλ διέλυσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα

Σχεδόν 90.000 φίλαθλοι είδαν στο  «Wembley»την Λίβερπουλ να επικρατεί με 4-0 της Μπαρτσελόνα σε φιλική αναμέτρηση για το International Champions Cup. Κορυφαίος ο Σαντιό Μανέ (videos)

Εξαιρετική εμφάνιση για την Λίβερπουλ, με κάτι λιγότερο από 90.000 φιλάθλους στο «Wembley» να την βλέπουν να επικρατεί με 4-0 της Μπαρτσελόνα σε φιλική αναμέτρηση για το International Champions Cup.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Σαντιό Μανέ, ο εξτρέμ για τον οποίο οι “κόκκινοι” έδωσαν 41.000.000 ευρώ στην Σάντερλαντ.

Ο 24άχρονος Σενεγαλέζος άσος άνοιξε το σκορ στο 15′ και… δημιούργησε το αυτογκόλ του Μαστσεράνο στο 47′, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ντιβόκ Ορίγκι έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 το διαμόρφωσε ο Γκρούγιτς στο 93′ με τρομερή κεφαλιά από την σέντρα του Λάζαρ Μάρκοβιτς.

Πολύ καλός στην άμυνα ο Λόβρεν, ενώ ο Στιούαρτ στο δεύτερο ημίχρονο που έπαιξε έδειξε σπουδαία πράγματα, κάνοντας εξαιρετικές μπαλιές και είχε συμμετοχή στο 2ο και το 3ο γκολ.

Προφανώς η Λίβερπουλ είναι πιο έτοιμη από την Μπαρτσελόνα, η οποία είχε καλύτερη ευκαιρία ένα δοκάρι του Λουίς Σουάρες, ενώ ο Λιονέλ Μέσι δεν ήταν καλός.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ αποθεώνουν τον Λουίς Σουάρες…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ