aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Λίβερπουλ χωρίς Μανέ στο Χονγκ Κονγκ

Η Λίβερπουλ χωρίς Μανέ στο Χονγκ Κονγκ

Η Λίβερπουλ αναχωρεί σήμερα το βράδυ για φιλικά παιχνίδια στο Χονγκ Κονγκ χωρίς τον Σαντιό Μανέ. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός θα παραμείνει στο Μέρσεϊσαϊντ για να ακολουθήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί ώστε ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο από τον περασμένο Απρίλιο.

Ο διεθνής άσος ξεκίνησε τρέξιμο με την υπόλοιπη ομάδα την Τρίτη, ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο να μην υπάρξει βιασύνη για επιστροφή στην αγωνιστική δράση, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το ταξίδι των «κόκκινων» στην Ασία. Εκεί το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ θα δώσει δύο φιλικά στο πλαίσιο του «Premier League Asia Trophy», με το πρώτο ματς να διεξάγεται στις 19 Ιουλίου απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας ενώ το έτερο ζευγάρι αποτελείται από τις Λέστερ και Γουέστ Μπρομ.

Ο Σαντιό Μανέ αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της σεζόν για τη Λίβερπουλ, ενώ αναδείχθηκε και πολυτιμότερος μεταξύ των παικτών, σε ψηφοφορία που συμμετείχαν μονάχα οι συμπαίκτες του στην ομάδα. Ο Σενεγαλέζος διεθνής φορ, μολονότι αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και έχασε κι ένα μέρος του αγγλικού πρωταθλήματος λόγω του Κόπα Αφρικα, εντυπωσίασε στην πρώτη του σεζόν στο «Ανφιλντ» έχοντας στο ενεργητικό του 15 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ