aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Λίβερπουλ... χαρίζει το νοίκι στον Κλοπ!

Η Λίβερπουλ… χαρίζει το νοίκι στον Κλοπ!

Ένα… πρόβλημα λιγότερο στο κεφάλι του για να είναι ακόμα πιο χαρούμενος! Η Λίβερπουλ, αγόρασε την κατοικία που νοίκιαζε ο Μπρένταν Ρότζερς στον Γιούργκεν Κλοπ στο Μέρσεϊσαϊντ κι έτσι ο Γερμανός τεχνικός δεν πληρώνει πλέον νοίκι, σε μια μικρή κίνηση εκτίμησης από τους «κόκκινους» προς τον πρωτομάστορα των επιτυχιών της ομάδας την τελευταία 4ετία!

Έχει καταφέρει μέσα στην 4ετία που συμπλήρωσε πρόσφατα όντας κόουτς του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, να αλλάξει όλο το στάτους της ομάδας, να την κάνει τρομερά ανταγωνιστική, διεκδικήτρια κάθε κορυφής, να τη στείλει σε μεγάλους ευρωπαϊκούς τελικούς και φυσικά να της χαρίσει το 6ο ευρωπαϊκό της τρόπαιο.

Πλέον, η Λίβερπουλ τον… διευκολύνει και με την διαμονή του στην πόλη, αφού, αγόρασε έναντι 3,75 εκατομμυρίων λιρών το σπίτι που ο Μπρένταν Ρότζερς νοίκιαζε στον Κλοπ όλο αυτό το διάστημα, με τον νυν κόουτς της ομάδας να μην έχει πλέον τον… βραχνά της πληρωμής στο κεφάλι του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ