aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ λίστα των τριών και η πέμπτη αποχώρηση

Η λίστα των τριών και η πέμπτη αποχώρηση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η προσπάθεια της Νέας Σαλαμίνας για την ολοκλήρωση του μετεγγραφικού σχεδιασμού της έχει στραφεί στον εντοπισμό μέσου. Η επιθυμία του Σάββα Πουρσαϊτίδη για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης έχει ικανοποιηθεί εγκαίρως με την απόκτηση των Τσαρλς Ελουντού, Τιάγκο Φερέιρα (εξτρέμ) και Καρλάο (σέντερ φορ). Πλέον, απομένει η τέταρτη και τελευταία χειμερινή κίνηση.

Ανταμώνει με πρώην συμπαίκτες! (pics)

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχει λίστα τριών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ξεχώρισαν και προσεγγίστηκαν από τους ερυθρόλευκους. Ο Ελλαδίτης προπονητής ζήτησε την απόκτηση κεντρώου με οργανωτικές και δημιουργικές ικανότητες και οι τρεις «εκλεκτοί», πληρούν τις προδιαγραφές. Από τη στιγμή που οι επαφές είναι προχωρημένες, είναι πιθανό να κλείσει νωρίς και η τελευταία μετεγγραφική εκκρεμότητα.

Ένας φορ με πλούσιες παραστάσεις

Ωστόσο, για να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής θα πρέπει να διαγραφεί κάποιος από το έμψυχο δυναμικό. Διότι από τον κατάλογο Α έφυγαν οι Γκαστόν Σανγκόι, Έλιο Ρόκε και Νταβίντε Γκράσι, ενώ ο τέταρτος της «παρέας», Γιώργος Κάκκο, είναι κάτω των 22 ετών. Η απόφαση για τον πέμπτο που θα αποχωρήσει θα παρθεί από την τεχνική ηγεσία.

Μόνο ένας… θα της λείψει

Όσο για το κενό στην άμυνα που δημιούργησε η διαγραφή του Γκράσι, θα καλυφτεί με… εκ των έσω ενίσχυση. Πέρα από τους Ανδρέα Καρό και Τάρο Βοσκανιάν, οι οποίοι είναι σέντερ μπακ μπορούν να μετατεθούν στο κέντρο της άμυνας οι μέσοι Ζοέλ Νταμαού και Γιάννης Κούσουλος.

Γι’ αυτά τα μάτια την… κάνει ο Γκράσι! (pics)

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις, μετά την άδεια που τους παραχωρήθηκε με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων. Οι ερυθρόλευκοι θα πιάσουν δουλειά για την πολύ δύσκολη έξοδο στην έδρα της πρωτοπόρου ΑΕΚ. Το παιχνίδι στο «ΑΕΚ Αρένα» είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου.

«Λείπετε κουφάλες, βγάλτε την ομάδα Ευρώπη» (pic)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ