aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Λιόν άλωσε το Μάντσεστερ

Η Λιόν άλωσε το Μάντσεστερ

H Λιόν δίχως να κινδυνέψει ιδιαίτερα από την Σίτι, πήρε μια μεγάλη νίκη με 2-1 και μπήκε στη θέση του οδηγού στον 6ο όμιλο με τα γκολ του Κορνέ και του Φεκίρ. Ο Μπερνάρντο Σίλβα απλά μείωσε στο 67’ δίχως όμως η Σίτι να καταφέρει κάτι περισσότερο.

Το ματς ήταν ανοικτό από την αρχή με τον Αουάρ να κάνει φάση στο 8’. Η Σίτι απάντησε με ευκαιρίες από τον Στέρλινγκ στο 11’ και την μεγάλη ευκαιρία του Λαπόρτ στο 17’ με το δοκάρι. Όμως από ένα ολέθριο σφάλμα του Ντελφ. Ο Φεκίρ βρήκε χώρο από αριστερά έκανε τη σέντρα, ο Ντελφ έκανε κακή εκτίμηση και ο Κορνέ με αριστερό σουτ από διαγώνια θέση στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ. Η Λιόν εξακολουθούσε να είναι απειλητική απέναντι σε μια αναιμική Μάντσεστερ Σίτι και στο 43’ ο Μέμφις Ντεπάι έκλεψε την μπάλα, τροφοδότησε τον Φεκίρ και αυτός με αριστερό σουτ από την κορυφή της περιοχής έκανε το 0-2 για να βυθίσει στον προβληματισμό το Ettihad.

Στην επανάληψη με τη συμπλήρωση 20 λεπτών στο δεύτερο μέρος, η Σίτι μείωσε με τον Σανέ να αποφεύγει δύο αντιπάλους από αριστερά και να κόβει την μπάλα στον Μπερνάρντο Σίλβα που μείωσε σε 1-2. Η Μάντσεστερ Σίτι πίεσε ασφυκτικά μέχρι το τέλος, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα σοκ από την Λιόν που την βάζει σε μεγάλες περιπέτειες ως προς την πρόκριση και βέβαια αποτελεί και την πρώτη ήττα στη σεζόν για την ομάδα του Γκουαρντιόλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ