aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Λεβερκούζεν έχασε την ευκαιρία

Η Λεβερκούζεν έχασε την ευκαιρία

Η Λεβερκούζεν ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προηγήθηκε με τον Φόλαντ στο 16’ και κρατούσε το τρίποντο μέχρι και το 76’ όταν ο Χένρικς ανέτρεψε τον Μάριο Φερνάντες και ο Νάτχο έγραψε το 1-1. Μεγάλη ευκαιρία να φύγουν οι Γερμανοί με τη νίκη με το δοκάρι του σκόρερ τους στο 80’.

Με καλές φάσεις και για τις δύο ομάδες ξεκίνησε το ματς, αφού στο 7ο λεπτό ο Τσαλχάνογλου έχασε μοναδική ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ, ενώ στο 10ο λεπτό ήταν η σειρά του Άλαν Τζαγκόεφ για να μπορέσει ν’ ανοίξει το σκορ. Στο 16ο λεπτό έγινε μία έξυπνη κομπίνα σε φάουλ από τους ποδοσφαιριστές των Γερμανών με τον Καμπλ, μετά από την πλασαριστή εκτέλεση του Σμιντ που σέντραρε και βρήκε αφύλακτο τον Φόλαντ για να γράψει το 0-1. Ο Άλαν Τζαγκόεφ είχε μεγάλη ευκαιρία για να μπορέσει να σκοράρει αλλά την απώλεσε για να μείνει το προβάδισμα των Γερμανών στο ημίχρονο.

Οι Ρώσοι ανέβασαν την απόδοση τους στην επανάληψη, αλλά ήταν και πάλι οι Γερμανοί που απείλησαν με εκτέλεση φάουλ του Τσαλχάνογλου στο 63ο λεπτό. Ο Γκολόβιν είδε τον Λένο να τον σταματά στο 69′ με διπλή προσπάθεια. Στο 76′ ο Χένρικς έπεσε άτσαλα πάνω στον Μάριο Φερνάντες με τον Μπίρμπας Νάτχο να αξιοποιεί το πέναλτι και να ισοφαρίζει σε 1-1. Στον χρόνο που απέμεινε ήταν η Λεβερκούζεν που άγγιξε το διπλό που θα της έδινε από σήμερα την πρόκριση με το δοκάρι του Φόλαντ ύστερα από ατομική προσπάθεια, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Τζαγκόεφ αστόχησε από καλή θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ