aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Λειψία έκανε κίνηση – ματ με νεαρό επιθετικό του Άγιαξ

Η Λειψία έκανε κίνηση – ματ με νεαρό επιθετικό του Άγιαξ

Ο Μπράιαν Μπρόμπεϊ υπέγραψε με την Λειψία για να γίνει επίσημα μέλος των Γερμανών από το φετινό καλοκαίρι αποχωρώντας ως ελεύθερος από τον Άγιαξ, μια μέρα μετά μετά το γκολ στο πρώτο ματς με την Γιούνγκ Μπόις για τους «16» του Europa League!

Ο 20χρονος επιθετικός με 4 τέρματα και 2 ασίστ σε 215 λεπτά συμμετοχής την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στον Αίαντα, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάθε 36 λεπτά παρουσίας του στο γήπεδο και από τη νέα σεζόν ξέρει πως θα πάρει πλέον τις ευκαιρίες του στην Bundesliga με τη φανέλα της Λειψίας.

Οι «ταύροι» ανακοίνωσαν την υπογραφή συμβολαίου μαζί του μέχρι και το 2025, με τον 19χρονο να έχει κάνει επαγγελματικό ντεμπούτο με τον Άγιαξ μόλις τον Οκτώβρη του 2020!

Είναι ποδοσφαιριστής που αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του κλαμπ του Άμστερνταμ, όμως, οι Ολλανδοί τον αφήνουν ελεύθερο και στην Λειψία το εκμεταλλεύτηκαν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ