aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Λέφσκι κατηγορεί την ΑΕΚ για κακή οργάνωση και προκλήσεις

Η Λέφσκι κατηγορεί την ΑΕΚ για κακή οργάνωση και προκλήσεις

Με ανακοίνωσή της η Λέφσκι Σόφιας κατηγορεί την ΑΕΚ για κακή οργάνωση στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι στην «Αρένα» που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύρραξη ανάμεσα σε Βούλγαρους και Κύπριους οπαδούς, λίγο μετά την έναρξη της αναμέτρησης για τον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η διοίκηση της Λέφσκι υποστηρίζει πως οι φίλοι της ομάδας δέχθηκαν προκλήσεις από τους οπαδούς της ΑΕΚ, ενώ αναφέρει πως θα κοινοποιηθεί έκθεση στον παρατηρητή της ΟΥΕΦΑ στην οποία θα παρατίθενται όλες οι πληροφορίες της έρευνας που διεξάγει για το πώς βρέθηκαν στην ίδια εξέδρα οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέφσκι

«Η διοίκηση της Λέφσκι καταδικάζει έντονα την κακή οργάνωση της γηπεδούχου ομάδας και την προκλητική συμπεριφορά των Κύπριων φιλάθλων που προκάλεσαν εντάσεις μεταξύ των οπαδών της Λέφσκι Σόφιας και των οπαδών της ΑΕΚ στο γήπεδο “ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ” κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ στην Λάρνακα.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο υπεύθυνος της Λέφσκι Σόφιας, Πάβελ Κόλεφ ενημέρωσε τον αντιπρόσωπο της ΟΥΕΦΑ που βρισκόταν στο γήπεδο για το πώς αναμείχθηκαν στην ίδια κερκίδα Βούλγαροι και Κύπριοι οπαδοί και τις προκλήσεις από τους οπαδούς της κυπριακής ομάδας.

Η Λέφσκι συλλέγει περαιτέρω πληροφορίες για το τι έγινε, κάτι που θα κοινοποιηθεί στον εκπρόσωπο της ΟΥΕΦΑ στην έκθεση που θα του δοθεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ