aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Λάτσιο «σώθηκε» από τον Καϊσέδο, η Φροζινόνε; (vid)

Η Λάτσιο «σώθηκε» από τον Καϊσέδο, η Φροζινόνε; (vid)

Η Λάτσιο έβγαλε εις πέρας την αποστολή της στην έδρα της Φροζινόνε. Οι Ρωμαίοι μετά κόπων και βασάνων πήραν την νίκη κόντρα στους αντιπάλους τους χάρις το τέρμα του Καϊσέδο στο 36′. Σημαντική νίκη για τους φιλοξενούμενους που ανεβαίνουν βαθμολογικά ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον στην φετινή Σέριε Α.

Νίκη και μόνο νίκη ήθελε ο Ιντζάκι σήμερα. Η Λάτσιο αναζητά διακαώς βαθμούς προκειμένου να μην χάσει το τραίνο της Ευρώπης. Πόσο μάλλον απέναντι στην προτελευταία Φροζινόνε, η νίκη καθίσταται επιτακτική. Απουσία Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς οι «λατσιάλι» είναι σαφές πως χάνουν αρκετή ισχύ από το κέντρο του, όμως η Φροζινόνε δεν θα μπορούσε να σταθεί ικανό εμπόδιο.

Από το ξεκίνημα, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανακτήσουν τον ρυθμό. Το κατάφεραν εν μέρει, με την Φροζινόνε να παίζει κατά διαστήματα εξαιρετικά την κόντρα. Λίγο το γειτονικό ντέρμπι, λίγο η επίσης αναγκαιότητα των «κίτρινων» για βαθμούς δεν θα μπορούσε να είναι εύκολη υπόθεση.

«Καθάρισε» ο Καϊσέδο για την Λάτσιο

Με τους Ιμόμπιλε και Καισέδο στην επίθεση, η Λάτσιο προσπάθησε να χτυπήσει από τον άξονα. Το τέρμα τελικά ήρθε στο 36′ με τον Καισέδο να χτυπά αστραπιαία στην αντίπαλη άμυνα. Η κάθετη πάσα του Παρόλο βρήκε αποδέκτη τον ταλαντούχο επιθετικό, ο οποίος με ένα κοντρόλ και δυνατό σουτ κέρδισε τον Σπορτιέλλο.

Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια, με την Λάτσιο να κατανοεί πως η δουλειά ακόμη δεν είχε τελειώσει.

Στην επανάληψη, οι φόβοι των «Λατσιάλι» επιβεβαιώθηκαν. Η Φροζινόνε τα έπαιξε όλα για όλα. Άφησε χώρους στην άμυνα όμως δεν το πλήρωσε, βγάζοντας εξαιρετικές επιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι σε δύο τρεις περιπτώσεις στάθηκαν αρκετά τυχεροί. Ο Στρακόσια φώναξε «παρών» όσες φορές χρειάστηκε και η Λάτσιο έφυγε δια πυρός και σιδήρου με το διπλό.

Το τρίποντο αυτό φέρνει το σύνολο του Ιντζάκι στην 6η θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με την συμπολίτισσα Ρόμα. Αντίθετα με τους Ρωμαίους, η Φροζινόνε παρέμεινε 19η με το φάσμα του υποβιβασμού να είναι ακόμη πιο έντονο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ