aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Λάτσιο παίρνει Λουκακού, Ιμόμπιλε και πρωτάθλημα!

Η Λάτσιο παίρνει Λουκακού, Ιμόμπιλε και πρωτάθλημα!

Στις αρχές της εβδομάδας, στην πρώτη ημέρα της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της Λάτσιο, πουλήθηκαν μόνο 11, καθώς υπάρχει τεράστια απογοήτευση με την περσινή πορεία, το φιάσκο με τον προπονητή και έλλειψη μεταγραφών.

Θυμίζουμε πως ο Μαρσέλο Μπιέλσα είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αλλά μία μέρα μετά το μετάνιωσε και ανέλαβε ο Σιμόνε Ιντσάγκι.

Τα δεδομένα όμως έχουν αρχίσει να αλλάζουν, λίγο έχει βελτιωθεί η ψυχολογία, λόγω μεταγραφών αλλά λόγω της πιθανής στέψης της Λάτσιο ως πρωταθλήτριας!

Δεν θεωρείται δεδομένο πως η ομάδα της Ρώμης θα κατακτήσει φέτος την Serie A, αλλά στις 4 Αυγούστου ενδέχεται η ιταλική ομοσπονδία να την αναγνωρίσει ως πρωταθλήτρια του 1915 μαζί με την Τζένοα.

Τζένοα και Λάτσιο είχαν φτάσει στον τελικό του ιταλικού πρωταθλήματος το 2015, τελικός που δεν έγινε λόγω του πρώτου παγκοσμίου πολέμου.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η ομοσπονδία έδωσε τον τίτλο στην Τζένοα, έτσι χωρίς λόγο και τώρα η υπόθεση επανεξετάζεται και θεωρείται πολύ πιθανό να δοθεί ο τίτλος και στην Λάτσιο.

Η Τζένοα δεν πρόκειται να φέρει αντίρρηση, άλλωστε δεν μπορεί, καθώς δεν έχει να χάσει τίποτα, ενώ αυτό που θα κερδίσει η Λάτσιο δεν είναι λίγο. Από τους 2 τίτλους (1974, 2000) θα πάει στους 3, όσους δηλαδή έχει και η Ρόμα!

Στα μεταγραφικά, ο Ζορντάν Λουκακού υπέγραψε και ανακοινώθηκε (21άχρονος Βέλγος αριστερός μπακ από Οστάνδη), ενώ υπάρχει και συμφωνία με την Σεβίλλη για την απόκτηση του Τσίρο Ιμόμπιλε (2.000.000 ευρώ δανεισμός και του χρόνου 8.000.000 ευρώ απόκτηση).

Αν δεν πουληθούν Καντρέβα και Παρόλο, αν έρθει και ο τίτλος του 1915 στις 4 Αυγούστου και ίσως αν γίνουν και 1-2 ακόμη καλές μεταγραφές, ίσως ο πρόεδρος, Κλάουντιο Λοτίτο, γλιτώσει από την οργή των οπαδών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ