aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ La Liga περιμένει 25-30 κρούσματα από τα τεστ κορωνοϊού

Η La Liga περιμένει 25-30 κρούσματα από τα τεστ κορωνοϊού

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα οποία υποβάλλονται οι παίκτες για τον κορωνοϊό αναμένουν στη La Liga, προκειμένου να περάσουν στο επόμενο στάδιο της προσπάθειας ολοκλήρωσης της σεζόν.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα θετικά κρούσματα που αναμένονται μεταξύ ασυμπτωματικών ποδοσφαιριστών είναι 25-30. Ο υπολογισμός βασίζεται στη διείσδυση του ιού στην Ισπανία σε σύγκριση με την Bundesliga. Μόλις γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα, σε 48 ώρες οι αθλητές μπορούν να ξεκινήσουν την πρώτη φάση της προπόνησης, ατομικά. Όπως σημειώνουν οι Ισπανοί ο αριθμός των γενικών θετικών κρουσμάτων θα είναι γνωστός, χωρίς όμως περαιτέρω αναφορές, λόγω του νόμου περί προστασίας δεδομένων.

Στο γερμανικό πρωτάθλημα υπάρχουν 10 θετικά από τα 1.724 τεστ που έχουν διεξαχθεί μεταξύ παικτών, τεχνικών, φυσιοθεραπευτών και ατόμων κοντά στις ομάδες. Όσοι βρίσκονται θετικοί θα πρέπει να απομονωθούν για δύο εβδομάδες και η επιστροφή στην προπόνηση θα αναβληθεί τουλάχιστον 15 ημέρες εν αναμονή νέου ελέγχου μετά από αυτήν την περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ