aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ «Κυρία» θέλει να τριτώσει το καλό…

Η «Κυρία» θέλει να τριτώσει το καλό…

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Οι καλές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα έχουν επαναφέρει την ηρεμία στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, αλλά οι υποχρεώσεις τρέχουν… Κι όπως είναι γνωστό, το καλύτερο φάρμακο για ακόμη καλύτερο κλίμα κι ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό είναι οι νίκες. Η «Κυρία» μετράει δύο νίκες στη σειρά (επί του Ερμή και της Δόξας) κι έχει πολλούς λόγους να θέλει να τριτώσει το καλό στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Πάφος FC. Κυριότερο όπλο της το γεγονός ότι θα παίξει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», κάτι που στην τρέχουσα περίοδο μπορεί να μην θεωρείται «κάστρο» ή φόβητρο, αλλά οι προσδοκίες όλων, με ομάδες τέτοιου εκτοπίσματος, αρχίζουν και τελειώνουν στο τρίποντο. Οι κυανόλευκοι θέλουν να κλείσουν πετυχημένα το σερί των εντός έδρας αγώνων τους για να πάνε την ερχόμενη εβδομάδα στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ, με το ηθικό στα ύψη.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Αποστολή με τρίτη απουσία στα «φτερά»

Η Πάφος FC έχει αποδείξει ότι είναι ένα σύνολο που θεριεύει κόντρα στους «μεγάλους». Η μεγαλύτερη συγκομιδή της ήταν απέναντι σε ομάδες της πρώτης εξάδας και ειδικοί και μη θεωρούν ότι πρέπει να κοπιάσεις πολύ για να την καταβάλεις. Η ομάδα της Αμμοχώστου πάτησε την μπανανόφλουδα στον αγώνα του α’ γύρου, αφού παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε νωρίς (με τον Ράγιος), παρά το γεγονός ότι είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα πέταξε στα σκουπίδια δύο βαθμούς. Παίζοντας με τη φωτιά δεν κατάφερε να «καθαρίσει» το ματς και την τιμώρησε ο Ανγκούλο με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Διαβάστε επίσης: Ο Στρέπελ βάζει τη σφραγίδα του και κερδίζει τους ποδοσφαιριστές

Κάπως έτσι άρχισε ο αγωνιστικός κατήφορος και χρειάστηκε ένα ολόκληρο δίμηνο για να συνέλθει! Με τη σημείωση ότι χρειάστηκε, επίσης, να αποχωρήσει ο Λέβι και να έρθει ο Στρέπελ, ο οποίος καλείται σήμερα να βάλει άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα της προοπτικής. Διότι, κακά τα ψέματα, για να έχει προοπτική η Ανόρθωση, με τα σημερινά δεδομένα, σε αγώνες όπως ο αποψινός, οι τρεις βαθμοί είναι αδιαπραγμάτευτοι. Δεν είναι μόνο η απόσταση από την κορυφή, αλλά κι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δεν αντέχει άλλες «γκέλες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ