aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ κυρία Μέρτενς δεν θέλει… Νάπολι!

Η κυρία Μέρτενς δεν θέλει… Νάπολι!

Ο Ντρις Μέρτενς διανύει την καλύτερη σεζόν του με την φανέλα της Νάπολι, καθώς έχει πετύχει ήδη 27 γκολ, με τις… σειρήνες από Αγγλία να τον καλούν. Το συμβόλαιο του Βέλγου επιθετικού με τους Ναπολιτάνους λήγει το καλοκαίρι του 2018, με τον ίδιο να εξετάζει το ενδεχόμενο τόσο της αποχώρησης, όσο και της ανανέωσης της συνεργασίας του με την ιταλική ομάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον «ισχυρό άντρα» της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, το πρόβλημα σχετικά με την παραμονή του ποδοσφαιριστή έχει… όνομα και λέγεται Κατ Κέρκχοφ! Πρόκειται για την σύζυγο του Μέρτενς, η οποία σύμφωνα με τον Ντε Λαουρέντις, δεν θέλει να μείνει άλλο στην Ιταλία και την Νάπολη.

«Ο Μέρτενς; Νομίζω πως θέλει να μείνει μαζί μας, αλλά θα έπρεπε να ρωτήσετε την γυναίκα του» δήλωσε ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», ο οποίος πρόσθεσε πως «εάν λύσει το θέμα μαζί της, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα μείνει μαζί μας».  Πάντως, έως τώρα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τους λόγους που η 29χρονη Βελγίδα θέλει να… αλλάξει τον αέρα της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ