aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ «Κυρία» έχει τον τελευταίο λόγο

Η «Κυρία» έχει τον τελευταίο λόγο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η πιο θετική άρνηση είναι αυτή της ήττας. Η Ανόρθωση επιμένει να μένει αήττητη για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι. Σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του σερί διαδραμάτισαν τα γκολ της τελευταίας στιγμής. Στο διάστημα μεταξύ παρά πέντε και… 90φεύγα. Προψές στο ΓΣΠ ήταν η τέταρτη φορά που το έκανε, με τον Ντουγκλάο Φερέιρα (φωτό) στο 90’+6, παίρνοντας την μπουκιά από το στόμα της Ομόνοιας (1-1).

Η αρχή, όμως, έγινε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής απέναντι στην Αλκή Ορόκλινη (1-0), όταν χρειάστηκε το αυτογκόλ του Κυριάκου Στρατηλάτη, στο 87ο λεπτό (ο Ντάνιελ Πράνιτς έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στον Μπερνάρντ Ιτουά και ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας την έστειλε στα δίκτυά του).

Η συνέχεια δόθηκε στο «ΑΕΚ Αρένα». Η ΑΕΚ προηγείτο με το γκολ του Φλοριάν Τολεμές ώς το 90’+2. Τότε «μίλησε» ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, χαρίζοντας τον βαθμό στη «Μεγάλη Κυρία». Άλλο ένα σημαντικό τέρμα της τελευταίας στιγμής ήρθε από τον Γκόρντον Σίλντενφελντ στο 85’, ο οποίος έδωσε τη νίκη στην Ανόρθωση απέναντι στον Εθνικό (2-1). Σύνολο, οκτώ βαθμοί της τελευταίας στιγμής από τους 20 που μάζεψαν οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ