aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ κρίσιμη εβδομάδα και η επιθυμία των Γκάμπριελ, Μίτροβιτς, Βίκτορ

Η κρίσιμη εβδομάδα και η επιθυμία των Γκάμπριελ, Μίτροβιτς, Βίκτορ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με την Ανόρθωση να βάζει φινάλε στη σεζόν με ήττα απέναντι στην ΑΕΚ, αρχίζει πλέον να κυλά για τα καλά ο προγραμματισμός. Ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή θα κάνει νέες επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή, να ικανοποιηθούν οι δύο πλευρές και να συνεχίσουν μαζί και στη νέα περίοδο.

Όπως έγινε γνωστό, τις τελευταίες μέρες οι Γκάμπριελ, Μίτροβιτς και Βίκτορ έχουν συζητήσει με τη διοίκηση για ανανέωση του συμβολαίου τους, με τους δυο πρώτους να ζητούν σημαντική αύξηση, κάτι που βάζει εμπόδια στο να συνεχιστεί η συνεργασία τους με την Ανόρθωση.

Επειδή, όμως, ο Γκάμπριελ και ο Μίτροβιτς είναι απόλυτα ικανοποιημένοι στην Ανόρθωση και θέλουν να φοράνε τη φανέλα της και στη νέα σεζόν, δεν αποκλείεται να ρίξουν τις απαιτήσεις τους. Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνουν νέες επαφές της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές και θα διαφανεί αν θα πέσουν οι υπογραφές ή προς τα πού βαδίζουν.

Πέρα από τους ποδοσφαιριστές που γίνεται προσπάθεια να παραμείνουν (όλα δείχνουν ότι ο Ολιβέιρα είπε το «ναι»), υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι θα αποχωρήσουν μιας και δεν είναι στα πλάνα του Ρόνι Λέβι. Είναι δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσουν στην Ανόρθωση τη νέα σεζόν οι Αγιλάρ, Καλντερόν, Καμπρέρα, Κατσιμήτρος και Γιαννούλης. Γίνεται, επίσης, προσπάθεια από τη διοίκηση για να αποδεσμευτεί ο Κολούνγκα, ο οποίος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και αμείβεται με 170.000 ευρώ ετησίως.

Η διοίκηση της «Κυρίας» έχει κάνει μια πρώτη πρόταση στον Ισπανό, προσφέροντάς του μέρος των απολαβών του για τη νέα σεζόν, με αντάλλαγμα να λύσει το συμβόλαιό του, αλλά ο παίκτης δεν την αποδέχθηκε. Πλέον, είναι πολύ πιθανόν να γίνουν νέες προσπάθειες από τη διοίκηση μιας και δεν υπάρχει περίπτωση ο Κολούνγκα να βρίσκεται στο ρόστερ της νέας σεζόν σύμφωνα και με τον Ρόνι Λέβι.

Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι να προταθεί μείωση στις απολαβές κάποιων παικτών από το υφιστάμενο ρόστερ, οι οποίοι διατηρούν συμβόλαιο και για του χρόνου, με στόχο να εξοικονομηθούν κάποια χρήματα. Η διοίκηση της «Κυρίας» προσπαθεί να κάνει προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις, ώστε να αποφευχθούν τα τραγικά λάθη του πρόσφατου παρελθόντος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ