aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ κορυφαία ενδεκάδα που προπόνησε ποτέ ο Κετσπάγια με τέσσερις Ανορθωσιάτες

Η κορυφαία ενδεκάδα που προπόνησε ποτέ ο Κετσπάγια με τέσσερις Ανορθωσιάτες

Ένα εγχείρημα που μάλλον ούτε και ο ίδιος ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να σκεφτεί επιχείρησε η ιστοσελίδα goal.ge της Γεωργίας. Παρουσίασε την, κατά τη δική της άποψη, κορυφαία ενδεκάδα με ποδοσφαιριστές που είχε υπό τις οδηγίες του ο Τιμούρ Κετσπάγια κατά τη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας.

Η επιλογή έγινε σύμφωνα με τη συνολική πορεία των ποδοσφαιριστών στην καριέρα τους και όχι τις επιδόσεις τους με προπονητή τον νυν τεχνικό της Ανόρθωσης. Δεν είμαστε βέβαιοι ότι ο 53χρονος προπονητής θα επέλεγε την ίδια ενδεκάδα, απλά εμείς την καταγράφουμε, όπως δημοσιεύθηκε στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Στην επιλογή υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές με τους οποίους ο Κετσπάγια συνεργάστηκε στην Ανόρθωση. Πρόκειται για τους Τραϊανό Δέλλα, Γκιόργκι Κικλάντζε, Σάβιο Μπορτολίνι και Μάριο Ζαρντέλ.

Τερματοφύλακας: Ο νικητής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2004, Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος συνεργάστηκε με τον 53χρονο στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Αμυντικοί: Ο Κάχα Καλάντζε (εθνική ομάδα της Γεωργίας) θα συνδυαστεί με έναν άλλο νικητή του Euro 2004, τον Τραϊανό Δέλλα (Ανόρθωση) και τον Τζόλεον Λέσκοτ (ΑΕΚ Αθηνών).

Μέσοι: Ο Λέβαν Κομπιασβίλι (εθνική Γεωργίας) θα ενισχύσει τα φτερά της μεσαία γραμμής από τα αριστερά και ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης Σάβιο Μπορτολίνι (Ανόρθωση) από τα δεξιά. Οι Γκιόργκι Κικλάντζε (Ανόρθωση) και Έντσο Μαρέσκα (Ολυμπιακός Πειραιώς) ολοκληρώνουν της επιλογές για τη μεσαία γραμμή.

Επιθετικοί: Θυμάστε τον Μάριο Ζαρντέλ, κάτοχο του ευρωπαϊκού χρυσού παπουτσιού για τον πρώτο σκόρερ της Ευρώπης; Το 2007, ο Γεωργιανός προπονητής προσπάθησε να σώσει την καριέρα του στην Κύπρο και την Ανόρθωση. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα πλαισιώνεται από του Χιούγκο Αλμέιδα (ΑΕΚ Αθηνών) και Κώστα Μήτρογλου (Ολυμπιακός Πειραιώς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ