aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ κλήρωση των προημιτελικών στην Ισπανία

Η κλήρωση των προημιτελικών στην Ισπανία

Δεν έβγαλε το μεγάλο ντέρμπι η κληρωτίδα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ισπανίας, επιφύλαξε όμως για τη Μπαρτσελόνα άλλη μία επίσκεψη στο γήπεδο που έχει εξελιχθεί σε… τόπο μαρτυρίου για τους Καταλανούς.

Οι «μπλαουγκράνα», που είναι κάτοχοι του τίτλου, καλούνται να αντιμετωπίσουν τη Σοσιεδάδ κι έτσι την επόμενη εβδομάδα θα βρεθούν ξανά στο «Ανοέτα», όπου στις τελευταίες επτά επισκέψεις τους μετράνε δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η ομάδα του Λουΐς Ενρίκε θα έχει τη ρεβάνς στο «Καμπ Νου» και την ευκαιρία να πάρει εκεί την πρόκριση, όπως άλλωστε έκανε και στον προηγούμενο γύρο, απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη Θέλτα, με την οποία θα παίξει τρεις φορές μέσα σε λιγότερο από 20 ημέρες, αφού μετά τα δύο ματς του κυπέλλου θα επισκεφθεί το Βίγκοκαι για το πρωτάθλημα, στις 5 Φεβρουαρίου.

Πιο εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Εϊμπάρ, ενώ η Αλκορκόν, μοναδική εκπρόσωπος της δεύτερης κατηγορίας στην οκτάδα, έχει ελπίδες να προχωρήσει ακόμη περισσότερο, αφού το ζευγάρωμα με τη -«νεοφώτιστη» στην Primera- Αλαβές δεν είναι απαγορευτικό.

Συνοπτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών του κυπέλλου Ισπανίας:

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα

Αλκορκόν-Αλαβές

Ατλέτικο Μαδρίτης-Εϊμπάρ

Ρεάλ Μαδρίτης-Θέλτα

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 18 και 19 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (25-26/1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ