aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ... κλασική Ίντερ επέστρεψε! (video)

Η… κλασική Ίντερ επέστρεψε! (video)

Η… γνωστή Ίντερ είναι και πάλι εδώ. Για ακόμη ένα φετινό παιχνίδι, οι «νερατζούρι» δεν κατάφεραν να κάνουν γκολ τις πολλές ευκαιρίες τους και -μοιραία- γνώρισαν την ήττα από τη Σαμπντόρια. Μόνο με… θαύμα θα μείνει πλέον στην τεχνική ηγεσία των Μιλανέζων ο Φρανκ Ντε Μπουρ.

Οι Γενοβέζοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα του ματς και είχε τρεις πολύ καλές στιγμές για να σκοράρουν. Ωστόσο, στο 8’ και στο 13’ οι Κουαλιαρέλα και Μουριέλ, αντίστοιχα, δεν κατάφεραν να βρουν στόχο.

Στο 17’ δε χρειάστηκε να επέμβει ο Χαντάνοβιτς ώστε να μην αφήσει τον Κουαλιαρέλα να σκοράρει! Οι επόμενες πολύ καλές ευκαιρίες ανήκαν στην Ίντερ, η οποία μέσα σε δύο λεπτά δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και εν τέλει το πλήρωσε.

Συγκεκριμένα, στο 39’ ο Μπρόζοβιτς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και δύο λεπτά μετά ο Ικάρντι με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Τελικά, στο 44ο λεπτό, ο Λίνετι βρήκε τον Κουαλιαρέλα μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με άψογο πλασέ έγραψε το 1-0.

Στην επανάληψη, παρότι η Ίντερ είχε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες δεν μπόρεσε να σκοράρει και να αποφύγει την 5η ήττα της στο πρωτάθλημα, με τον Φρανκ Ντε Μπουρ να χρειάζεται ένα… θαύμα για να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία!

Μοιραίος για τους «νερατζούρι» ο αρχηγός της ομάδας, Μάουρο Ικάρντι, που στο 68’ κατάφερε να αστοχήσει από τα τρία μέτρα με κεφαλιά, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο 24χρονος επιθετικός έστειλε εξ επαφής τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ