aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ κατάσταση των τραυματιών

Η κατάσταση των τραυματιών

Τρεις ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης δεν είναι σε θέση να ακολουθήσουν τις τελευταίες μέρες το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Πιο συγκεκριμένα, φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο ακολούθησαν και σήμερα οι Καρλίτος, Ράγιος και Σισέ, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά.

Η τεχνική ηγεσία παραχώρησε διήμερο ρεπό στους παίκτες, οι οποίοι θα πιάσουν ξανά δουλειά την ερχόμενη Δευτέρα. Ημέρα κατά την οποία η προσοχή θα στραφεί αποκλειστικά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερμή. Σιγά-σιγά αναμένεται ότι οι Καρλίτος και Ράγιος θα είναι σε θέση να ανεβάσουν ρυθμούς, ενώ θα διαφανεί σε τι κατάσταση θα είναι ο Σισέ που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Υπενθυμίζουμε ότι απουσιάζουν και διεθνείς παίκτες, με τον Ρόνι Λέβι να μην θέλει με τίποτα να τους δει να επιστρέφουν με… σουβενίρ από κάποιο χτύπημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ