aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ κατασκοπεία έδειξε «πληγές», αλλά…

Η κατασκοπεία έδειξε «πληγές», αλλά…

ΤΟΥ ΓΙΟΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο σκάουτερ του Απόλλωνα, Περικλής Παπαπαναγή παρακολούθησε τη Βασιλεία στην αναμέτρησή της κόντρα στη Φίτεσε και έβγαλε αρκετά συμπεράσματα. Το κοσκίνισμα που έγινε από τον Ελλαδίτη συνεργάτη του Σωφρόνη Αυγουστή θα βοηθήσει στο να κάνει τα καλύτερά του παιχνίδια ο Απόλλων.

Με την Ντιναμό στο Μπρεστ, ο Κύπριος τεχνικός διαχειρίστηκε σωστά τον αγώνα, έχοντας στο «χέρι» το 4-0 του ΓΣΠ. Θα μπορούσε να κέρδιζε και στη Λευκορωσία, αλλά το σημαντικό ήταν να μην δώσει δικαιώματα στους αντιπάλους του. Η Βασιλεία, δεν είναι και στην καλύτερή της κατάσταση, όπως φάνηκε στα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ήταν κατώτερη των περιστάσεων, αλλά αυτό δεν παρασύρει κανένα στο κυανόλευκο στρατόπεδο και ειδικά την τεχνική ηγεσία.

Από πλευράς ετοιμότητας, ο Σατσέτι που ήταν στο όριο των καρτών,  έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με την Μπρεστ για να προφυλαχθεί, ενώ έτοιμος είναι και ο Σούμαχ. Μια μικροενόχληση που είχε ο Παπουλής δεν είναι σοβαρή και θα είναι παρών την Πέμπτη στο Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ