aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ κατάλληλη στιγμή είναι τώρα για τον Ιδιάκεθ

Η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα για τον Ιδιάκεθ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το παιχνίδι με την Αναγέννηση Δερύνειας την ερχόμενη Κυριακή θα είναι το τελευταίο θεωρητικά εύκολο για την ΑΕΚ, μια και στη συνέχεια θα αρχίσουν τα συνεχόμενα ντέρμπι της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Επομένως, αν ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θέλει να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές, η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα. Και επειδή ο Βάσκος τεχνικός μας έχει συνηθίσει να κάνει αρκετά συχνά rotation, είναι πολύ πιθανόν να πράξει το ίδιο και στο ματς με την Αναγέννηση.

Ίσως δούμε βασικούς τους Κωνσταντίνο Μιντίκκη, Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, Νέστορα Μυτίδη και Μαλόκου, ενώ ο Χέκτορ Χέφελ, που έπαιξε βασικός με τον Ερμή, δεν αναμένεται να βγει από την ενδεκάδα.

Ο Ολλανδός μέσος έκανε αρκετά καλό παιχνίδι και πέρα από το γκολ που σημείωσε στο ντεμπούτο του, έδειξε ότι έχει τα φόντα και την ποιότητα για να βοηθήσει σε βάθος χρόνου και να προσφέρει. Σχετικά με τον Χουάν Πάμπλο, δύσκολα θα τον δούμε να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια.

Ο Ιδιάκεθ θέλει να κρατήσει όσο γίνεται πιο φρέσκια την ομάδα του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακολουθεί και ο επαναληπτικός για τα προημιτελικά του κυπέλλου με αντίπαλο την Ανόρθωση, κάτι που σημαίνει ότι σε διάστημα μίας βδομάδας η ΑΕΚ θα κληθεί να δώσει τρία παιχνίδια.

Αγωνιστικά, δεν προέκυψαν άλλα προβλήματα. Εκτός προπονήσεων είναι οι Αλβέρτο Τέτε και Θωμάς Ιωάννου, οι οποίοι θα μείνουν και εκτός αποστολής. Ο Τζοάν Τομάς, με την τροπή που πήρε το παιχνίδι κόντρα στον Ερμή, δεν ήταν δυνατό να πάρει χρόνο συμμετοχής αλλά είναι πολύ πιθανόν να παίξει απέναντι στην Αναγέννηση και να επανέλθει μετά από τέσσερις μήνες, έστω ερχόμενος από τον πάγκο.

Το κλίμα στην ομάδα της Λάρνακας είναι πολύ καλό. Όλοι αισιοδοξούν ότι η ΑΕΚ θα κερδίσει και την Αναγέννηση και θα επωφεληθεί βαθμολογικά από τα αποτελέσματα των ντέρμπι Ανόρθωση-Απόλλων και ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ