aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Κάντιθ έσωσε την παρτίδα στο τέλος (vid)

Η Κάντιθ έσωσε την παρτίδα στο τέλος (vid)

Σε ένα ματς με πολύ ένταση και πάθος, με δύο πέναλτι αλλά και μία αποβολή, Αλαβές και Κάντιθ έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο «Mendizorrotza» στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της La Liga.

Ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καθόλου τους γηπεδούχους, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να βγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού, παραμένοντας στη 18η θέση και στο -1 από την Έλτσε.

Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αμπελάρδο, εκεί όπου ευτύχησε να προηγηθεί στο 34′ από το σημείο του πέναλτι με τον Χοσελού για το 1-0, μετά από χέρι που έκανε εντός περιοχής ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ Αθηνών, Κάλα.

Παρόμοιο σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο, με την Αλαβές να ψάχνει ακόμα ένα γκολ ώστε να κλειδώσει το τρίποντο. Παρ’ όλα αυτά, στο 81′ άλλαξε άρδην η εικόνα του ματς, με την Κάντιθ να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα (84′), και την Αλαβές να μένει με δέκα λόγω της αποβολής του Γκαρσία για χέρι. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα λίγο έλειψε να κάνουν την ολική ανατροπή, όταν στο 85′ ο Μάλμπασιτς έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-2.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ