aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ καλύτερη στιγμή στη καριέρα του Σελάγια έγινε υπό το βλέμμα του Μαραντόνα

Η καλύτερη στιγμή στη καριέρα του Σελάγια έγινε υπό το βλέμμα του Μαραντόνα

Την καλύτερη στιγμή στην καριέρα του κλήθηκε να αποκαλύψει στο περιοδικό «Απόλλων Λεμεσός» ο Εμίλιο Σελάγια. Ο Αργεντινός επιθετικός είπε ότι το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας του, πραγματοποιήθηκε τη σεζόν 2011-12 όταν εκπλήρωσε ένα παιδικό του όνειρο μέσα σε μία χρονιά.

«Χωρίς αμφιβολία η καλύτερη μου στιγμή ήταν όταν στέφθηκα πρωταθλητής Αργεντινής με την φανέλα της Άρσεναλ Σαραντί. Θυμάμαι συγκεκριμένα δύο παιχνίδια, τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Το ένα ήταν εκτός έδρας, στο ξακουστό και φημισμένο “La Bombonera” το γήπεδο της Μπόκα Τζούνιορς. Πριν τον αγώνα είχαμε δύο βαθμούς περισσότερους από τους Γενοβέζους, οι οποίοι ήταν εκ των ανταγωνιστών μας για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ ήμασταν σε ισοβαθμία με την Τιγκρέ η οποία διεκδικούσε κι αυτή το πρωτάθλημα. Εκείνος ο αγώνας ήταν ο πιο κρίσιμος καθώς αν κερδίζαμε, την τελευταία αγωνιστική είχαμε εύκολο έργο εντός έδρας με την άσημη Μπελγκρανό», ανέφερε αρχικά το… βαρύ πυροβολικό του Απόλλωνα και στη συνέχεια πρόσθεσε.

«Εν συντομία, καταφέραμε και κερδίσαμε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι με την απόδοσή μου να ήταν η κορυφαία. Ίσως να ήταν το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας μου, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα του Ντιέγκο Μαραντόνα. Κερδίσαμε 0-3 σε ένα γήπεδο “καμίνι”, πέτυχα ένα γκολ και μοίρασα μια ασίστ. Αυτό το παιχνίδι μας έδωσε τον τίτλο ουσιαστικά. Ήταν μια μαγική χρονιά για την ομάδα συνολικά αφού κατέκτησε το πρώτο και μοναδικό της πρωτάθλημα αλλά και για μένα, αφού ανακηρύχθηκα πρώτος σκόρερ της Άρσεναλ. Η στιγμή κατά την οποία ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά στον αγώνα με την Μπελγκρανό και σφράγιζε το πρωτάθλημα, θα μου μείνει αξέχαστη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ