aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ καλύτερη σεζόν του Σιέλη

Η καλύτερη σεζόν του Σιέλη

Το πάθος που βγάζει ο Βαλεντίνος Σιέλης και οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί είναι ενδεικτικό της πολύ καλής σεζόν που διανύει. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ δεν έχει χάσει λεπτό φέτος, μαζί με τους Ρομό και Φορτούνα και θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με βάση τη συνολική απόδοση.

Σχεδόν αλάνθαστος σε κάθε παιχνίδι, ο Σιέλης αποτελεί ένα από τα ισχυρά ατού της ομάδας του Πάμπου Χριστοδούλου. Είτε με τον Ζούνιορ είτε με τον Λαφράνς στο πλευρό του, έχει πραγματοποιήσει φοβερές εμφανίσεις και δικαιολογημένα αποτελεί έναν από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές των φίλων της ΑΕΛ.

Ο 26χρονος αμυντικός της ΑΕΛ στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω instagram, τονίζοντας ότι κάθε μεγάλη επιτυχία έρχεται μετά από σκληρή δουλειά. «Δεν υπάρχουν μυστικά για την επιτυχία. Είναι το αποτέλεσμα της προετοιμασίας, της σκληρής δουλειάς, και μαθαίνοντας από τις αποτυχίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ