aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ… καλύτερη μετεγγραφή του Απόλλωνα

Η… καλύτερη μετεγγραφή του Απόλλωνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων πάει από το καλό στο καλύτερο τον τελευταίο μήνα, ωστόσο, κανείς στις τάξεις του δεν θα πει «όχι» στον έτοιμο Αμπραάμ Γκιέ Γκιέ. Ο Ιβοριανός επιθετικός υπολογίζεται ότι θα είναι σε θέση να ανεβάσει στροφές σε δύο ή τρεις εβδομάδες, με την ελπίδα ότι θα επιστρέψει δυνατός για να ενισχύσει την προσπάθεια των κυανολεύκων.

Το πιο αισιόδοξο σενάριο τον θέλει έτοιμο στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Διαφορετικά, ελπίζεται πως θα αποτελέσει… μετεγγραφή στα πλέι οφ, για να βοηθήσει είτε στην προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου είτε για εξασφάλιση θέσης στο Γιουρόπα Λιγκ.

Από εκεί και πέρα, ο τραυματισμός του Αγγελή Αγγελή υποχρέωσε τη διοίκηση του Απόλλωνα να προχωρήσει στην απόκτηση του έμπειρου Γιώργου Πελαγία. Ο 31χρονος θα πλαισιώσει τους Ρομπέρζ και Βινίσιους και έτσι ένα θέμα έκλεισε, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να έχει τώρα άλλη μια επιλογή στο κέντρο της άμυνας.

Ο μαραθώνιος είναι μακρύς και στην πορεία θα χρειαστούν όλες οι μάχιμες δυνάμεις, γι’ αυτό η διοίκηση προχώρησε σε άλλη μια προσθήκη. Το ίδιο έκανε και με την περίπτωση του Σέρζιο Σεμέδο. Ο Πορτογάλος αποκτήθηκε για να βοηθήσει στη μεσαία γραμμή και να αποτελέσει τρίτη επιλογή, μετά τους Σατσέτι και Κυριάκου, οι οποίοι αγωνίζονται ως ανασταλτικοί χαφ.

Προχθές ανακοινώθηκε και η επέκταση της συμφωνίας με τον Μάριο Στυλιανού, ο οποίος είναι ακόμη μία επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας, μετά τους Πέδρο και Μάριο Σέρζιο. Επέστρεψε και ο Βασιλείου, ο οποίος αποτελεί αξιόπιστη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, πέραν του Γκόμες. Πλέον, υπάρχουν έξτρα επιλογές σε όλες τις θέσεις.

Ο κυανόλευκοι κοιτάζουν προς το παρόν μόνο τον επόμενο αγώνα, όχι πιο μακριά, άλλωστε ο τεχνικός του Απόλλωνα πέρασε το σύνθημα, πως θα βλέπουν μόνο… ό,τι υπάρχει στον ορίζοντα και όχι ό,τι κρύβεται πίσω από αυτόν. Συνεπώς, το μυαλό είναι καρφωμένο στο παιχνίδι με την Αναγέννηση, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο «Τάσος Μάρκου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ