aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ισπανική ομοσπονδία κόβει τις χορηγίες στις ομάδες από τις στοιχηματικές εταιρείες

Η ισπανική ομοσπονδία κόβει τις χορηγίες στις ομάδες από τις στοιχηματικές εταιρείες

Μια απόφαση, που θα συζητηθεί και ήδη προκαλεί αντιδράσεις από αρκετές ομάδες, πήρε η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου!

Η ισπανική λίγκα έκανε γνωστό στους συλλόγους της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας με επιστολή της, πως πρέπει μέχρι το τέλος της σεζόν πρέπει να κάνουν συμφωνίες για να κοπούν οι χορηγίες από τις στοιχηματικές εταιρείες.

Οι ομάδες θα μπορούν να διαφημίζουν τις στοιχηματικές εταιρείες στις εμφανίσεις τους μέχρι και τον επόμενο Αύγουστο. Ωστόσο, από τον Αύγουστο του 2021 και έπειτα οι χορηγίες κόβονται. Ήδη αρκετές ομάδες έχουν αντιδράσει και ζητούν αυτό να συμβεί σε βάθος τριετίας ώστε να χάσουν όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα.

Μάλιστα, αρκετές ομάδες έχουν ως πρώτο και κύριο χορηγικό στοιχηματικές εταιρείες. Βαλένθια, Σεβίλλη, Οσασούνα, Λεβάντε, Μπέτις, Αλαβές, Γρανάδα και Κάντιθ, ενώ σαν δεύτερο χορηγό στοιχηματική εταιρεία έχουν οι Μπιλμπάο, Μπαρτσελόνα, Θέλτα, Έλτσε, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ από την πρώτη κατηγορία.

Στην δεύτερη κατηγορία τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα, αφού μόλις οι Μάλαγα, Ράγιο Βαγιεκάνο, Ουέσκα και Λούγκο δεν έχουν χορηγό κάποια στοιχηματική εταιρεία από τις 22 που αγωνίζονται!

Η συνολική χασούρα των ισπανικών συλλόγων θα υπερβεί τα 100 εκατ. ευρώ! Πρόκειται για τεράστια χαμένα ποσά, με τις ομάδες να βρίσκονται σε αδιέξοδο αφού η κατάσταση στο οικονομικό κομμάτι αρχίζει και δυσκολεύει για όλους λόγω της πανδημίας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ