aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, θέλει τον Σουάρες

Η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, θέλει τον Σουάρες

Η μεταγραφή ενός σούπερ σταρ είναι ο μεγάλος στόχος για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τη νεοσύστατη ομάδα του και σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» πρώτη επιλογή είναι ο Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα έχει συμβόλαιο με την καταλανική ομάδα μέχρι το 2021, αλλά η αμερικανική ομάδα θεωρεί ότι μπορεί να τον εξιτάρει η ιδέα της συμμετοχής στο MLS και ετοιμάζει μια πολύ καλή οικονομικά πρόταση για να τον πείσει να πάει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Ο 33χρονος επιθετικός προέρχεται από μια μέτρια-για τα δεδομένα του- σεζόν στη Μπαρτσελόνα όπου σημείωσε 16 γκολ σε 28 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα. Αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και υποβλήθηκε σε χειρουργείο το Γενάρη που τον άφησε εκτός προπονήσεων για τέσσερις μήνες. Παρόλα αυτά μπόρεσε να επανέλθει και να αγωνιστεί κανονικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 17 Ιούνη, σκοράροντας μάλιστα και 5 φορές.

Ο Λατινοαμερικανός σέντερ φορ δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ακόμα, ωστόσο σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης επιθυμεί να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα» και να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πλάι του κολλητού του φίλου, Λιονέλ Μέσι.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη λήξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν και όταν γίνει γνωστό το ποιος θα είναι προπονητής των Καταλανών την επόμενη σεζόν, καθώς το μέλλον του Κίκε Σετιέν είναι αμφίβολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ