aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ίντερ χρωστάει ακόμα χρήματα στη Γιουνάιτεντ για την μεταγραφή του Λουκάκου

Η Ίντερ χρωστάει ακόμα χρήματα στη Γιουνάιτεντ για την μεταγραφή του Λουκάκου

Στην Ίντερ υπάρχουν έντονα οικονομικά ζητήματα λόγω της πανδημίας και αυτό έχει επηρεάσει και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αναμένει τα χρήματα από την πώληση του Ρομέλου Λουκάκου!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Corriere dello Sport» η Ίντερ δεν έχει πληρώσει ακόμα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένα μπόνους το οποίο αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνεται στη συμφωνία για τον Βέλγο επιθετικό. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείται και η ρήτρα άμεσης εξόφλησης του υπολειπόμενου ποσού, η οποία ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν δώσει προθεσμία στους «νερατζούρι» μέχρι τον Γενάρη για το ξεπληρώσουν, ωστόσο η ιταλική ομάδα εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων δεν το έκανε. Γι’ αυτό και η Γιουνάιτεντ ζήτησε από την Ίντερ να της παραχωρήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες ή τον Μίλαν Σκρίνιαρ ως αποζημίωση.

Το αίτημα του όμως, όπως τονίζει το ιταλικό δημοσίευμα, δεν έγινε αποδεκτό από την διοίκηση της Ίντερ, η οποία ήρθε ξανά σε επικοινωνία με την ομάδα του Νησιού και της ξεκαθάρισε πως σύντομα θα καταβάλει το οφειλόμενο ποσό

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ