aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ιδιαιτερότητα με τον Ελουντού κι ο Κίνγκσλεϊ που ακολουθεί

Η ιδιαιτερότητα με τον Ελουντού κι ο Κίνγκσλεϊ που ακολουθεί

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, με ένα περίπου μήνα διαφορά, ο σχεδιασμός για το ρόστερ της Νέας Σαλαμίνας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-20, άρχισε από τον Τσαρλς Ελουντού.

Ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής είχε υπογράψει από πέρυσι περί τα τέλη Μάρτιου για 1+1 χρόνια κι έτσι έγινε με αυτόν η αρχή, όσον αφορά στο ρόστερ της φετινής σεζόν, αλλά για να συνεχίσει και στην επόμενη (2019-20), χρειάστηκε η διοίκηση της βαρωσιώτικης ομάδας να ενεργοποιήσει την επιλογή της αυτόματης ανανέωσης. Αυτό, καθότι βάσει όρου στο συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι τον Μάρτιο, εάν ο ποδοσφαιριστής δεν ικανοποιούσε με την απόδοσή του, η Σαλαμίνα θα μπορούσε να τον αποδεσμεύσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν χωρίς αποζημίωση.

Διαβάστε επίσης: Χαρμόσυνα «ερυθρόλευκα» νέα, ανανέωσε με Ελουντού μέχρι το 2020!

Τότε, βάσει διοικητικής… εξήγησης, στο συμβόλαιό του 24χρονου άσου, το οποίο ήταν πεντάμηνο, δεν υπήρχε όρος αυτόματης ανανέωσης, επειδή ο ποδοσφαιριστής ερχόταν από την Αμερική σε μία άγνωστη γι’ αυτόν χώρα. Όμως, μέσα σε ένα τρίμηνο του άρεσε τόσο η Κύπρος, όσο και το πρωτάθλημά μας και αποδέχθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του για 1+1 χρόνια.

Φέτος, η Σαλαμίνα έκανε την αρχή όσον αφορά στις ανακοινώσεις, πάλι με τον Ελουντού, καθότι ενεργοποίησε κι ανακοίνωσε την αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή και σύντομα θα γίνει το ίδιο και με κάποιους άλλους παίκτες στων οποίων το συμβόλαιο υπάρχει ο όρος αυτός. Ένας εξ αυτών είναι και ο Κίνγκσλεϊ Ονουέγκμπου (φωτό) για τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί ανακοίνωση.

Αξίζει να αναφερθεί πως μόνο με τους Τιάγκο Φερέιρα και Ρόμπερτ Βεσελόφσκι ολοκληρώνεται η συνεργασία της Νέας Σαλαμίνας φέτος και οι επαφές με τους δύο είναι σε εξέλιξη. Ωστόσο, παραμένει δύσκολο να πείσει και τους δύο η διοίκηση να ανανεώσουν. Οι υπόλοιποι παίκτες στην πλειοψηφία τους έχουν όρο αυτόματης ανανέωσης στο συμβόλαιό τους, εάν το θελήσει η ομάδα, ενώ ελάχιστοι υπέγραψαν κλειστό διετές συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ