aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ιδιαίτερη αποκάλυψη του Άντρε Σκέμπρι

Η ιδιαίτερη αποκάλυψη του Άντρε Σκέμπρι

O Αντρέ Σκέμπρι παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι της Μάλτας (Δείτε ΕΔΩ). Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα μίλησε για την αυτοβιογραφία του, τις προσωπικές του εμπειρίες και το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνει η Μάλτα για να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο ποδοσφαιριστής στην αυτοβιογραφία του αναφέρεται στις δύσκολες στιγμές που πέρασε αγωνιζόμενος μακριά από την πατρίδα του και την ελαφριά κατάθλιψη που βίωσε.

Η εισαγωγή του τηλεοπτικού σταθμού:

«Ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από την Μάλτα που έχει αγωνιστεί με πολλούς ποδοσφαιριστές από την Αγγλία, Αργεντινή, Ισπανία, Γαλλία, Βραζιλία, Γερμανία και Πορτογαλία είναι ο Αντρέ Σκέμπρι».

«Ο Αντρέ Σκέμπρι μοιράζεται τις εμπειρίες, την επιτυχία, τον πόνο και την προσωπική του θέληση να γίνει επαγγελματίας στην πρώτη του αυτοβιογραφία. Ένας από τους λόγους που οι Μαλτέζοι ποδοσφαιριστές δεν επιτυγχάνουν έξω από την χώρα τους είναι επειδή δεν είναι ψυχολογικά έτοιμοι. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής παραδέχεται πως στα 10 χρόνια που αγωνίζεται στο εξωτερικό υπήρχαν στιγμές που ένιωσε απομονωμένος και υπέφερε από ελαφριάς μορφής κατάθλιψη».

Δείτε αναλυτικά:

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο ανέφερε: «Οι ποδοσφαιριστές που επιλέγονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο επιβραβεύονται για την αγωνιστική τους συνέπεια. Έχω αγωνιστεί με κάποιους από αυτούς όταν ήμουν στην Μποαβίστα».

Για το παράδειγμα της Ισλανδίας επισήμανε: «Για να καταφέρει η Μάλτα να προκριθεί, πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα μιας άλλης πολύ μικρής σε πληθυσμό χώρας, της Ισλανδίας. Αυτοί που θυμούνται λίγα χρόνια πριν, η εθνική της Μάλτας νικούσε την αντίστοιχη της Ισλανδίας και κάποτε έπαιρναν την ισοπαλία στις μικρές εθνικές ομάδες. Αφού μια χώρα πιο μικρή από εμάς έκανε το μεγάλο βήμα γιατί όχι και η Μάλτα;

Για την περίπτωση να βρεθεί η Μάλτα σε Παγκόσμιο Κύπελλο πρόσθεσε: «Πρέπει να δημιουργηθεί ένα φιλικό περιβάλλον όπου οι ποδοσφαιριστές μπορούν να φτάσουν στο πιο ψηλό επίπεδο της απόδοσης τους για να αρχίσουν να αγωνίζονται σε χώρες του εξωτερικού από νεαρή ηλικία».

Στο τέλος της συνέντευξης το κανάλι της Μάλτας αναφέρεται στην περίπτωση του Άγγλου διεθνή Ντάνι Ρόουζ, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε πως πέρασε από κατάθλιψη κατά τη διάρκεια του σοβαρού τραυματισμού του και εξηγεί πόσο σημαντικό είναι για ένα ποδοσφαιριστή να έχει την βοήθεια ψυχολόγων, όποτε τη χρειαστεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ