aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Γιουβέντους κοιτάζει το «next big thing» της Βραζιλίας

Η Γιουβέντους κοιτάζει το «next big thing» της Βραζιλίας

Η Γιουβέντους εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προσφέρει 18. εκ ευρώ στη Σάντος για την απόκτηση του Γκάμπριελ Μπαρμπόσα και σκέφτεται να δώσει διορία μιας εβδομάδας στον παίκτη για να απαντήσει.

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ατζέντης του ταλαντούχου στράικερ είχε ραντεβού με τη διοίκηση της Γιουβέντους, με σκοπό να μάθει τις απαιτήσεις των «μπιανκονέρι» για τον πελάτη του.

Ο ανταγωνισμός για την προσέλκυση του 19χρονου επιθετικού είναι μεγάλος, καθώς οι εμφανίσεις του Βραζιλιάνου έχουν τραβήξει τα βλέμματα πολλών κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Τσέλσι και Μπαρτσελόνα τον έχουν βάλει εδώ και καιρό στο «ραντάρ» τους, αλλά ακόμα δεν έχουν επισημοποιήσει το ενδιαφέρον τους.

Σύμφωνα με συμπατριώτες του, ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι πολύ πιθανόν να βαδίσει στα χνάρια των Νεϊμάρ και Ρομπίνιο, οι οποίοι ξεκίνησαν από τα «ψάρια» και μεταπήδησαν αργότερα σε σπουδαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ