aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Γιουνάιτεντ «σπάει» τα ταμεία της για Μαγκουάιρ

Η Γιουνάιτεντ «σπάει» τα ταμεία της για Μαγκουάιρ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοπεύει να ενισχυθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και ένας από τους παίκτες που έχει στην κορυφή της λίστας του ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι ο Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Νορβηγός τεχνικός θέλει να αποκτήσει έναν σέντερ μπακ που θα θωρακίσει τα μετόπισθεν και θεωρεί ότι ο Άγγλος αμυντικός της Λέστερ είναι ο ιδανικός.

Οι αλεπούδες δεν είναι πρόθυμες να παραχωρήσουν τον Μαγκουάιρ αν δεν δουν να μπαίνουν στα ταμεία τους περίπου 80 εκατ. λίρες και σύμφωνα με τη Sun οι κόκκινοι διάβολοι είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν.

Η Γιουνάιτεντ «παίζει» τα ρέστα της για τον Άγγλο στόπερ που θέλει και η συμπολίτισσα Σίτι και είναι έτοιμη να προσφέρει τα χρήματα που θέλει η Λέστερ. Όπερ και σημαίνει ότι δίνει 80 εκατ. λίρες στην πρωταθλήτρια του 2016, ενώ προσφέρει και μυθικό συμβόλαιο για πέντε χρόνια στον παίκτη που θα λαμβάνει 350 χιλιάδες τη βδομάδα.

Σύνολο οι κόκκινοι διάβολοι είναι έτοιμοι να πληρώσουν υπεραξία για την ενίσχυση στην άμυνα, με τη μεταγραφή να ξεπερνάει στο σύνολο τα 125 εκατ. λίρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ