aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Γιουνάιτεντ επιβραβεύει τον Γκρίνγουντ με νέο συμβόλαιο ως το 2026

Η Γιουνάιτεντ επιβραβεύει τον Γκρίνγουντ με νέο συμβόλαιο ως το 2026

Αποφασισμένη να «δέσει» τον ​Μέισον Γκρίνγουντ στο «Ολντ Τράφορντ» είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσφέροντας του νέο συμβόλαιο.

Νέο συμβόλαιο στα σκαριά για τον 19χρονο επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μέισον Γκρίνγουντ είχε υπογράψει τον Οκτώβριο του 2019 συμβόλαιο με λήξη το 2023 και δικαίωμα ανανέωσης για άλλη μία σεζόν.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ ετοιμάζονται να του προσφέρουν ένα καινούργιο συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης και για έκτο, ώστε να μπορούν να τον κρατήσουν στο «Ολντ Τράφορντ» ως το 2026.

Μπορεί βέβαια η φετινή του χρονιά να μην είναι ανάλογη της περσινής, όπου είχε 17 γκολ, ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» πιστεύουν στις δυνατότητες του και θεωρούν πως μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.

Σημαντικό ρόλο για την ανανέωση του συμβολαίου του έπαιξε ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τα όσα έχει δει από τον νεαρό αστέρα της Γιουνάιτεντ έως τώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ