aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Γελένα ήθελε παιδί από τον Βράνιες!

Η Γελένα ήθελε παιδί από τον Βράνιες!

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ και η Σέρβα τραγουδίστρια φαίνονται να ήταν πάρα πολύ ερωτευμένοι, καθώς η ξανθιά καλλονή ήθελε να ξανά γίνει μάνα από τον Όγκνιεν Βράνιες.

Η αγάπη τους ήταν τόσο δυνατή, όπως αναφέρουν στη Σερβία, που η Γελένα Καρλέουσα ήθελε να φέρει στον κόσμο ένα παιδί από τον Βόσνιο στόπερ.

Σε ένα από τα εκατοντάδες μηνύματα που έχουν στείλει μεταξύ τους, η σεξοβόμβα υποψιαζόταν πως ήταν έγκυος και το είχε πει στον Βράνιες, αλλά τελικά ο… συναγερμός ήταν άκυρος.

Βέβαια, η σχέση τους αποκαλύφθηκε από τον σύζυγο της Γελένα και ποδοσφαιριστή, Ντούστο Τόσιτς που απείλησε μέχρι και να σκοτώσει τον Όγκνιεν.

Η Καρλέουσα όταν ο άντρας της βρήκε στο κινητό της τα μηνύματα που είχε δεχθεί από τον Βράνιες την απείλησε με διαζύγιο και η Γέλενα με τον Όγκνιεν είχαν ανταλλαγή sms.

Βράνιες: «Τι θέλεις να σου πως όταν λέει (σ.σ. ο Τόσιτς) ότι θα με σκοτώσει;»

Γελένα: «Προσποιείται».

Ο Βράνιες προφανώς ενοχλημένος εξαιτίας του Τόσιτς υποσχέθηκε στην ερωμένη του ότι θα βρισκόταν δίπλα της και θα έβαζε πλάτη του σε περίπτωση που υπήρχε πρόβλημα: «Και νομίζεις ότι θα τον αφήσω να σε πληγώσει;», ρώτησε ο Βράνιες την Καρλέουσα με την τραγουδίστρια να του απαντά: «Μωρό μου σε αγαπώ. Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος όταν είμαι δίπλα σου. Οταν τραγουδάμε, όταν οδηγάμε, όταν μου κρατάς τα χέρια, όταν με ταϊζεις ψάρι»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ