aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ… φουρτούνα με τον «Μπίδη» και ο ΑΠΟΕΛ

Η… φουρτούνα με τον «Μπίδη» και ο ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η φουρτούνα που ξεσήκωσε το θέμα Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη στην ΑΕΚ καταλαγιάζει (προσωρινά), αφού στην ομάδα της Λάρνακας επικεντρώθηκαν στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ένα παιχνίδι εξαιρετικά σημαντικό ενόψει της συνέχειας, το οποίο αν κερδίσει η ΑΕΚ θα αυξήσει τη διαφορά της από τον αντίπαλό της και θα μπορεί να δει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Μία νίκη, άλλωστε, απέναντι στον μόνιμο πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια θα είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό και για την ψυχολογία της ομάδας. Το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ προέρχεται από ευρωπαϊκό παιχνίδι, ίσως να τον επηρεάσει. Λογικά θα βγάλει κάποια κούραση στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι κάτι που ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα θελήσει να αξιοποιήσει και να φθάσει στη νίκη.

Ίσως και τακτικά ο Ιδιάκεθ να προσεγγίσει κάπως διαφορετικά το παιχνίδι. Λογικά, σύστημα δεν θα αλλάξει, αλλά πιθανό να δώσει οδηγίες στην ομάδα του να φορτσάρει, αν του δοθεί η δυνατότητα, στο δεύτερο ημίχρονο όταν και ο ΑΠΟΕΛ λογικά θα βγάλει περισσότερη κούραση. Η πεντάρα απέναντι στον Άρη ήταν μια τονωτική ένεση για την ΑΕΚ, η οποία χρειαζόταν μια μεγάλη νίκη για να πάρει μπρος.

Ο Τολμές έκανε απίστευτο παιχνίδι και έχει επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσει ακόμη περισσότερο, με τα γκολ του. Απέναντι στον ΑΠΟΕΛ θέλει να δώσει συνέχεια και παρέα με τον Τρισκόφσκι και τον Ακοράν, είναι σε θέση να πετύχουν πολλά.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, το πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων. Oι αυριανή προπόνηση με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ, θα είναι επίσης πρωινή. Στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη. Πέρσι η ΑΕΚ έχοντας τον Ιδιάκεθ στον πάγκο της, δεν έχασε από τον ΑΠΟΕΛ και στόχος είναι να δώσει συνέχεια και να διατηρήσει τη μίνι θετική παράδοση απέναντι στην ομάδα της Λευκωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ