aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ φωτογραφία του Νεϊμάρ όταν έμενε σε φαβέλα

Η φωτογραφία του Νεϊμάρ όταν έμενε σε φαβέλα

Συγκινητικός για μία ακόμη φορά ήταν ο Νεϊμάρ, αναφερόμενος στην αρχή της σπουδαίας πορείας του στο ποδόσφαιρο από τις φαβέλες.

Τα πράγματα δεν ήταν πάντοτε φανταχτερά για τον “Νέι”. Όπως οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές, έτσι κι εκείνος άρχισε να ονειρεύεται ζώντας στις φαβέλες.

Τα πλούτη και οι πανάκριβες μεταγραφές δεν έφεραν… αμνησία στον 27χρονο σταρ ο οποίος για μία ακόμη φορά, μέσω Instagram, μοιράστηκε με τους φαν του μία φωτογραφία από τα παλιά.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο κοντοκουρεμένος Βραζιλιάνος ποζάρει μπροστά στο φακό με ποδοσφαιρική εμφάνιση, πατώντας σ’ έναν λασπωμένο δρόμο. Τη φωτογραφία, μάλιστα, συνόδεψε και με τα παρακάτω λόγια: “Εκείνη την εποχή έκανα μεγάλα όνειρα, αλλά δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να πετύχω περισσότερα από όσα φανταζόμουν. Ευχαριστώ, Θεέ μου, που με έκανες να αγαπώ τόσο πολύ το ποδόσφαιρο. Το όνομά μου είναι φαβέλα.”

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ