aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Φιορεντίνα αντεπιτίθεται

Η Φιορεντίνα αντεπιτίθεται

Η Φιορεντίνα έβγαλε σημαντικό διπλό στην έδρα της Μπολόνια (0-1) και πλησίασε τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αν είχε το εύκολο γκολ, τότε θα κυνηγούσε με αξιώσεις μία θέση στο επόμενο Champions League. Η Φιορεντίνα παίζει καλά, παράγει πολύ ποδόσφαιρο, αλλά δυσκολεύεται πολύ να φτάσει σε νίκες. Το σημαντικό διπλό στην έδρα της Μπολόνια (0-1) την ανέβασε κοντά στις θέσης του Europa League, όμως ο Πάουλο Σόουζα λογικά θα έφυγε και πάλι με νεύρα από το γήπεδο.

Κι αυτό γιατί η Φιορεντίνα έκανε τα εύκολα, δύσκολα. Ο Γιόζιπ Ίλιτσιτς σημάδεψε δύο φορές τα δοκάρια των γηπεδούχων (5’, 26’) που είχαν την ατυχία να χάσουν από νωρίς με τραυματισμό τον Σιμόνε Βέρντι.

Οι ισορροπίες άλλαξαν οριστικά στο 29ο λεπτό. Ο Γκασταλντέλο είδε την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα εντός περιοχής, ο Κάλινιτς άνοιξε το σκορ με την δεύτερη εκτέλεση (31’, 0-1) και το ματς έδειχνε να γέρνει οριστικά προς τους «βιόλα», που όμως από εκεί και μετά έχασαν κάθε ίχνος σοβαρότητας.

Ο Κάλινιτς έχασε δύο ακόμα σπουδαίες ευκαιρίες  (42’, 72’), με την Μπολόνια να παίρνει τον έλεγχο στην επανάληψη και να γυροφέρνει την ισοφάριση, που όμως δεν ήρθε ποτέ, με την Φιορεντίνα να παίρνει την αγχωτική νίκη με 0-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ