aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ FIFA θέλει «συμπαίκτες» για το Κατάρ στο Μουντιάλ του 2022!

Η FIFA θέλει «συμπαίκτες» για το Κατάρ στο Μουντιάλ του 2022!

Σκέψεις να αλλάξει τον σχεδιασμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 κάνει η FIFA. Μπορεί το Κατάρ να είναι η χώρα στην οποία θα διεξαχθεί τον χειμώνα (!) του 2022, αλλά στην Ομοσπονδία κάνουν και νέες σκέψεις, εξαιτίας των καθυστερήσεων των έργων, αλλά και της ιδέας για αύξηση των ομάδων που θα πάρουν μέρος από 32 σε 48. 

Μάλιστα, οι δύο χώρες που είναι τα φαβορί για να γίνουν συμπαίκτες, είναι το Κουβέιτ και το Ομάν που διεκδικούν να πάρουν παιχνίδια της τελικής φάσης. Δεν είναι τυχαίο, που ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, επισκέφθηκε το Κουβέιτ τον περασμένο μήνα, αλλά και το Ομάν την προηγούμενη Κυριακή.

Πάντως, οι σκέψεις της FIFA δεν είναι εύκολο να εφαρμοστούν, γιατί οι δύο αυτές αραβικές χώρες έχουν μεταξύ τους διπλωματικά θέματα και δεν είναι ξεκάθαρο αν θα επιθυμούν μια τέτοιου είδους κοινή εμπλοκή. Ωστόσο λέγεται ότι ο Ινφαντίνο είχε επαφές με τους εκπροσώπους των χωρών την περασμένη βδομάδα στη Γενεύη και το κλίμα ήταν θετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ