aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ FIFA εξετάζει το ενδεχόμενο επιπλέον αλλαγής

Η FIFA εξετάζει το ενδεχόμενο επιπλέον αλλαγής

Το ποδόσφαιρο συνεχίζει να εξελίσσεται και στο πλαίσιο των καινοτομιών που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, η FIFA ετοιμάζεται να δοκιμάσει την παροχή μίας επιπλέον αλλαγής σε κάθε ομάδα σε περίπτωση διάσεισης!

Η Ομοσπονδία αναμένεται να λανσάρει δοκιμαστικά την εν λόγω αλλαγή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ 1 και 11 Φεβρουαρίου στο Κατάρ με την συμμετοχή των Μπάγερν Μονάχου, Αλ Αχλί, Ουλσάν, Τίγκρες, Αλ Ντουχαΐλ, Όκλαντ Σίτι και της νικήτριας του Copa Libertadores.

Σύμφωνα με τα όσα έχει υπόψιν η FIFA, κάθε ομάδα θα έχει κανονικά πέντε αλλαγές στη διάθεσή της, όμως σε περίπτωση που ποδοσφαιριστής έχει υποστεί ή είναι πιθανό να έχει υποστεί διάσειση, θα υπάρχει η δυνατότητα μίας ακόμα αντικατάστασης.

Το μέτρο αυτό έρχεται μετά τις αυξανόμενες αντιδράσεις που υπάρχουν αναφορικά με τα περιστατικά άνοιας σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ