aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Φενέρμπαχτσε προσπαθεί να πείσει μέσω του Οζίλ τον Παπασταθόπουλο

Η Φενέρμπαχτσε προσπαθεί να πείσει μέσω του Οζίλ τον Παπασταθόπουλο

Μετά από την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα, η Φενέρμπαχτσε θέλει να προσθέσει έναν ακόμα Έλληνα παίκτη στη μηχανή της, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί παρελθόν από τους «κανονιέρηδες» και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αρκετές ομάδες είναι αυτές οι οποίες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Παπασταθόπουλου και μεταξύ αυτών σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα και η Φενέρμπαχτσε.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης επιθυμεί να προχωρήσει στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων της, είναι αυτό του Ελληνα στόπερ.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν είναι καθόλου εύκολη για την Φενέρ, μιας και ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Παπασταθόπουλος έχει κρούση από την Ισπανία (Μπέτις) και την Ιταλία (Τζένοα και Λάτσιο), ενώ φέρεται να έχει απαντήσει θετικά στην Μπέτις.

Παρ’ όλα αυτά η διοίκηση της Φενέρ είναι αποφασισμένη να το πάει μέχρι τέλους, γι’ αυτό και ποντάρουν σε έναν πρώην συμπαίκτη του Παπασταθόπουλο, ώστε να τον δελεάσει: τον Μεσούτ Οζίλ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές διατηρούν άριστες σχέσεις από την Αρσεναλ και ο Γερμανός μέσος θα επιχειρήσει να τον πείσει να αποδεχτεί την πρόταση της Φενέρμπαχτσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ